Vuokrattavat koneet ja kalusto

Yrityksellämme on täysi kalusto vaadittavan työn toteuttamiseen paikasta riippumatta.

Materiaalin käsittely sekä laiteasennukset onnistuvat pyöräkuormaajilla, joihin on lisäksi myös täysi talvikunnossapitokalusto. Pieneen maanrakennustyöhön ja kiinteistön kunnossapitoon on vuokrattavissa Hitatchi kaivinkone.

Hitsauslaitteisto pyörityspöytineen on helposti siirrettävissä asiakkaan tiloihin. Tarvittaessa myös Mig/Mag hitsaus asennuskohteessa onnistuu käsissä kannettavilla Kempact 2530 ja 2520 koneilla.

Kesällä 2017 investoimme Kempin uuteen putkisto hitsaukseen räätälöityyn X8 MIG-koneeseen ensimmäisten yritysten joukossa suomessa. Koneen automaattisten toimintojen ansiosta hitsauksen laatu sekä työn sujuvuus on yllättänyt henkilökunnan positiivisesti. Kone mahdollistaa myös lukuisia laadunhallintaan liittyviä toimintoja, kuten automaattisesti tallentuvat hitsausparametrien seurannat, hitsausohjeiden noudattamiset, sekä hitsaajan pätevyyksien seuraamisen.

Keväällä 2018 investoimme tulevaisuuden teollisuustuotantoon ostamalla CNC ohjatun putken käsittely laitteen. Promotech PPCM 650 mahdollistaa putken katkaisun ja muotoilun joko happi/asetyleenillä tai plasmalla. Järeän laitteen kapasiteetti on DN50-DN650 aina 45mm ainevahvuuteen saakka. Leikattavan kappaleen maksimipituus on 12 metriä. Tietokone ohjattu leikkaaminen mahdollistaa mittatarkan työstön, nopean muokattavuuden ja laadukkaan sarjatyöskentelyn. Kaikki leikkaukset tallennetaan ja arkistoidaan, jolloin asiakkaan on helppo tilata täysin samanlaisia leikkeitä ilman uusia piirustuksia tai ohjelmointia. Speweld Servicelle räätälöity käyttöjärjestelmä mahdollistaa myös materiaalin jäljitettävyyden merkitsemisen suoraan laittteesta tietokonejärjestelmään, jolloin materiaalin tunnistettavuus säilyy. Tarjoamme putken leikkaus palvelut joko muotoilluiksi aihioiksi, tai valmiiksi hitsattuna, asiaakkaan toiveen mukaisesti. Ota yhteyttä ja tule käymään, niin kerromme lisää laitteen ominaisuuksista!

Kalusto:

Pyöräkuormaaja Case 521DTX

Pyöräkuormaaja JCB 408B

Kumitelainen kaivinkone Hitatchi Zaxis 30

12m täysperävaunu konttilukoilla


Koneet:

Kemppi X8 MIG Welder x2

KempoMat 2100

Kemppi FastMig 420 / MXF 65

Kemppi FastMig 520 / MXF 65

Kempact 2530

Minarc Tig Evo 200 M (15kpl)

Wameta 2000 AC/DC alumiini tig

Plasmaleikkuri Migatronic ZETA100 (Max 35mm)

2 x Pema APS 750 pyörityspöytä

CNC-ohjattu putkenkäsittelylaite Promotech PPCM 650/12

3kpl Lämpökäsittelylaite 6-kanavainen HM406T 40kW

Lämpökäsittelylaite 2-kanavainen DHC 6510R 10,5kW

jne...


Siirrettäviä työkalukontteja, kattava valikoima pulttityökaluja, akkukoneita sekä yleisimmät käsityökalut.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!